top of page

Om mig

Jag har under hela mitt vuxna liv jobbat med människor. Det har gett mig en stabil grund att stå på och visat hur mycket livet betyder. Sedan några år tillbaka förändrade jag en del av mitt liv genom att utveckla mig inom medialitet med allt vad det innebär. Jag har gått livslärande utbildningar hos Helena i Lövestad och FriMia i Everöd.

IMG_5801.jpg

Därefter fick jag ett erbjudande om att vara med och arbeta som terapeut på HelAnde Hälsa. Jag har nu varit där i några år tillsammans med några härliga terapeuter, ni hittar mig där på måndagar.
På torsdagar finns jag i eget rum på skönhetssalongen, Stora Salongen. Där möter ni mig och hela det härliga gänget där.

Jag fortsätter att utbilda och utveckla mig. Just nu går jag ASK-utbildning för Annia Löwentun i Falkenberg där jag lär mig en healingsform som innefattar ande, själ och kropp energimässigt mellan varandra.

ASK- terapeut utbildningen avslutas vintern 2022.

 

Jag känner att mitt hjärta brinner för medialitet och vill med de energier som vi har runt oss förmedla en annan del av dig med vägledning av healing och samtal.  Med detta som verktyg kan det komma att visa en annan del av dig.

 

Det är en härlig känsla att jag kan utveckla mig med något nytt och vara kvar i mitt jobb inom omsorgen. Det i sin helhet fortsätter att ge mig energi om nya infallsvinklar. Jag får vara i två världar.


På fritiden är jag med min familj och träffar goa vänner. Jag har ett fritidshus i Småland där jag och min man tillbringar mycket tid på våra lediga stunder.

bottom of page